Skip navigation EPAM

EPAM Systems Czech Republic byl nominován v Shared Services and Outsourcing Awards 2016

News:

EPAM Systems Czech Republic byl nominován Agenturou pro podporu podnikání a investice CzechInvest v CEE Shared Services and Outsourcing Awards 2016, na společnost roku v kategorii Business Process Outsourcing.

EPAM Systems Czech Republic, součást společnosti EPAM Systems, Inc. (NYSE:EPAM), vedoucího globálního poskytovatele IT produktových řešení a významného představitele SW inženýrství, byl nominován Agenturou pro podnikání a investice CzechInvest v CEE Shared Services and Outsourcing Awards 2016 na společnost roku v kategorii BPO.

Tento již pátý ročník soutěže proběhne ve Varšavě v hotelu Intercontinental 2. února 2017.  Nominované společnosti zde budou prezentovat své projekty a služby pro obchodníky a odborníky z různých odvětví  a nezávislá porota ocení jejich přínos k rozvoji sektoru podnikatelských služeb ve střední a východní Evropě pro rok 2016.

„EPAM Systems jsme do soutěže nominovali na základě úspěšného rozvoje jejich centra v Praze v roce 2015, mimo jiné i díky tomu, že získali 2. místo v soutěži Investor a podnikatelská nemovitost roku 2015 v kategorii IT a sdílené služby,“ říká Karel Kučera, generální ředitel Agentury pro podporu podnikání a investic CzechInvest.“

Felix Kislik, Vice President of EPAM System říká: „Jsme opravdu pyšní na to, že jsme byli nominováni v CEE Shared Services and Outsourcing Awards 2016 agenturou CzechInvest. Tato nominace je pro nás oceněním naší snahy o vybudování významného delivery centra v Praze a oceněním práce všech našich zaměstnanců. Věřím, že EPAM Systems Czech Republic bude v regionu CEE stejně známou značkou, jeko je EPAM Systems po celém světě.

EPAM na sociálních sítích

Podívejte se na život v naší kanceláři!