Skip navigation EPAM

EPAM prohlubuje své partnerství se společností Google jako Advanced Solutions Lab System Integrator Partner

News:

23. července 2018 - Společnost EPAM Systems, Inc. (NYSE: EPAM), přední poskytovatel vývoje softwaru a digitálních platforem, byl jmenován Google Advanced Solutions Lab (ASL) System Integrator Partner a Google Cloud Platform (GCP) Premier Partner. Jako jeden ze šesti ASL System Integrator partnerů a Google Cloud Premier partner, bude EPAM urychlovat Google řešení na bázi strojového učení pro podnikové zákazníky a poskytovat řešení na bázi řešení "end-to-end" na platformě Google Cloud Platform.

"Být jmenováni Google ASL Integrator partnerem a GCP Premier Partnerem demonstruje naše odborné znalosti v oblasti služeb Google Cloud, inteligentní automatizaci a inženýrství digitálních platforem", řekl Anton Tomchenko, viceprezident společnosti North American / West, EPAM. "Spojením našich specializovaných zkušeností s technologií Google Cloud ASL, která je na trhu jednou z nejlepších pro strojové učení, můžeme našim klientům pomáhat přinášet efektivní inteligentní řešení, která snižují náklady, zvyšují agilitu pracovníků a zvyšují customer experience."

Pro lepší podporu podnikových zákazníků budou mít technické týmy EPAM přístup k programům ASL Immersive Training a ASL Solution Development. EPAM poskytne svým klientům vývoj aplikací, integraci backendů, model training, plánování projektů a řízení změn. S více než 450 specialisty Google Cloud nabízí společnost EPAM poradenství v oblasti infrastruktury a migraci, vývoj aplikací v cloudu, optimalizaci cloudů, strojové učení a velké datové systémy, strategii API a údržbu a podporu G Suite. Partnerství EPAM s Google Cloud pomáhá svým zákazníkům vytvářet lepší, stabilnější a bezpečnější software se zrychleným time-to-market.

Další informace o odborných znalostech Google Cloud v programu EPAM naleznete na adrese www.epam.com/google-cloud. Další informace o Advanced Solutions Lab společnosti Google najdete na adrese https://cloud.google.com/asl/ a další informace o globální partnerské síti Google Cloud naleznete na adrese https://cloud.google.com/partners/.

 

Tento článek byl přeložen z anglického originálu, který je k nalezení zde

EPAM na sociálních sítích

Podívejte se na život v naší kanceláři!