Skip navigation EPAM

EPAM Systems Czech Republic patří mezi 3 nejlepší investory v České republice

News:

EPAM Systems Czech Republic byl nominován mezi 3 nejlepší investory v soutěži Investor roku pořádané Agenturou pro podporu podnikání a investic Czech Invest. 25. října 2016 byla společnost oceněna při tradičním vyhlášení výsledků soutěže.

V letošním ročníku tradiční soutěže Investor roku a podnikatelská nemovitost byla v kategorii ICT a strategické služby mezi první tři investory roku nominována společnost EPAM Systems Czech Republic, která v České republice buduje v prostorách City Tower v Praze 4 velké delivery centrum, podporující zákazníky EPAM Systems pro celém světě. Společnost EPAM System byla mimo jiné zařazena také jako #8 v americkém FORBES žebříčku 25 nejrychleji rostoucích technologických společností.

V současnosti EPAM Systems Czech Republic zaměstnává okolo stovky zaměstnanců a cíle společnosti jsou dále velmi ambiciózní. Počty zaměstnanců chce znásobit, a proto v příštím roce naváže také spolupráci s místními vysokými školami a otevře pozice nejen pro zkušené IT specialisty, ale i pro absolventy. Zároveň připravuje řadu vzdělávacích aktivit pro IT komunitu.

Vyhlášení soutěže pořádané Czech Invest a Sdružením pro zahraniční investice AFI proběhlo 25. října 2016 ve Slovanském domě.

EPAM na sociálních sítích

Podívejte se na život v naší kanceláři!